Corpul unui copil de cinci ani, găsit într-un coș de gunoi în camera de hotel. Iubita tatălui, principala suspectă

Corpul lui Samuel Olson, un băiețel de cinci ani, a fost găsit în descompunere într-un coș de gunoi din camera de hotel a iubitei tatălui său din Jasper, estul Texasului, la 1 iunie, după ce a dispărut din data de 10 mai. Procurorii au stabilit că este voba despre o crimă.

Prietena tatălui, Theresa Balboa , în vârstă de 29 de ani, a fost reținută și acuzată de falsificarea dovezilor. Theresa a raportat dispariția băiețelului pe 27 mai, în timp ce se afla acasă, în Houston.

Procurorii au declarat că vor fi completate mai multe dovezi. Iubita tatălui s-a prezentat luni în instanță, în timp ce cauțiunea ei a crescut la 600.000 de dolari.

Bunica lui Samuel, Tonya Olson, a spus că l-a văzut ultima dată în viață pe 8 mai

El a fost văzut, ultima dată, de cineva din afara familiei pe 30 aprilie, la școală. Theresa a raportat dispariția copilului aproape o lună mai târziu.

Benjamin Rivera, un coleg de cameră cu femeia, l-a găsit pe băiat în pat, fără suflare și cu vânătăi. Împreună cu Theresa, ar fi mutat cadavrul în cada lor, unde a rămas în următoarele două zile, la ea acasă.

Bărbatul a declarat poliției că a cumpărat bandă adezivă și un coș de plastic pe 13 mai, înfășurând ulterior corpul copilului împreună cu Theresa, punându-l în coș și apoi mutându-l într-un dulap.

Mai târziu, au dus coșul de gunoi în camera 106 din hotel, dar bărbatul a fost atât de deranjat de mirosul emanat, încât a sunat anonim la o linie de tip CrimeStoppers pentru a anunța ce s-a întâmplat.

Oamenii legii au ajuns la fața locului și au găsit-o pe Theresa, dar și cadavrul copilului.

Martorii susțin că au auzit zgomote în casa groazei

Tiffany Schultz, în vârstă de 25 de ani, s-a mutat în apartamentul de lângă casa Theresei, la o zi după ce se crede că Samuel a murit.

„Era probabil 3 sau 4 dimineața, am auzit zgomote. A durat 10 sau 15 minute. Nu am mai auzit așa decât la animale, dar nu cred că ei aveau animale“, a povestit martora.

Părinții lui Samuel, Sarah și Dalston Olson, au cerut divorțul în ianuarie 2020, dorindu-și fiecare custodia copilului.

Exit mobile version