Asupra agresorului s-au acumulat presiuni psihice din cauza soţiei, a soacrei şi a cumnatei, dar şi problemele legate de serviciu, spune purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, Marius Ianuş, despre crima din Roman. Bărbatul ar fi încercat şi să se sinucidă.

Marius Ianuş declară că, potrivit datelor existente până acum, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi a atacat-o pe soţia sa, care dormea cu una dintre gemene. După ce şi-a înjunghiat soţia, femeia a reuşit să scape din casă şi să-şi anunţe vecinii. Bărbatul a rămas în locuinţă şi şi-a înjunghiat şi cele două fetiţe.

Una dintre ele a murit după scurt timp, iar cealaltă este în spital, la Iaşi.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

„Deoarece agresorul prezenta urme de violenţă, în cadrul anchetei s-a conturat suspiciunea că acesta, după săvârşirea infracţiunilor, ar fi încercat să se sinucidă, motiv pentru care s-a dispus examinarea medico-legală a acestuia, urmând ca rezultatele să fie comunicate în timp util. Agresorul a fost audiat, acesta a recunoscut săvârşirea faptelor descrise anterior, declarând, nuanţat, modalitatea în care s-a derulat tot acest înreg eveniment invocând faptul, şi aici citez din declaraţia lui, că <mintea i-a fost întunecată, asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soţie, soacră şi cumnată, precum şi problemele legate de serviciu>”, afirmă purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.