• O fetiță de 1 ani și 10 luni a fost ucisă de o tânără de 19 ani care avea grijă de ea. Crima înfiorătoare a avut loc în Republica Moldova.
  • Inițial, familia copilului a alertat poliția și a spus că fetița a dispărut.
  • „Inițial era vorba despre dispariția unui copil de 1 an și 10 luni. Au fost alertate serviciile polițienești pentru a stabili circumstanțele dispariției. Astfel, a fost stabilit că dispariția a avut loc într-un alt apartament decât cel menționat de mamă.

O fetiță de 1 ani și 10 luni a fost ucisă de o tânără de 19 ani care avea grijă de ea. Crima înfiorătoare a avut loc în Republica Moldova, conform știri.md.

Inițial, familia copilului a alertat poliția și a spus că fetița a dispărut.

„Inițial era vorba despre dispariția unui copil de 1 an și 10 luni. Au fost alertate serviciile polițienești pentru a stabili circumstanțele dispariției. Astfel, a fost stabilit că dispariția a avut loc într-un alt apartament decât cel menționat de mamă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Pe data de 27 octombrie, copilul a fost lăsat temporar la o cunoștință a mamei, aceasta fiind implicată la o muncă temporară. Inițial, Poliția a fost anunțată că copilul a fost preluat de rude, această versiune a fost verificată și s-a constatat că copilul nu a fost preluat de aceste persoane”, a declarat Iurie Podarilov, șeful Inspectoratului General al Poliției, citat de sursa citată.

După verificări, polițiștii și-au dat seama că au de-a face cu o crimă oribilă, după ce au găsit corpul copilei de nici doi ani.

Fetița ar fi fost ucisă de bona ei, care a fost ajutată de concubin, ambii fiind acum reținuți de poliție.

„Cu regret am stabilit că situația de risc în care se afla copilul în familia mamei era cunoscut de mai mult timp. Poliția de mai multe ori a aplicat măsuri de sancționare asupra mamei, răspundere contravențională pentru educare necorespunzătoare. Au mai fost efectuate sesizări către autoritățile specializate în domeniu”, mai spune Podarilov.