• Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietățile în 2015, sau la începutul anului 2016, cum spune el, pentru mai puțin de 35.000 de euro fiecare.
  • Andrew s-a mutat aici cu o prietenă britanică, Melissa, care a cumpărat un al treilea apartament în același bloc.
  • La șapte ani distanță, frații ar avea o avere de milioane de euro, cu un stil de viață bucureștean, cu ceasuri de firmă, avioane private și un portofoliu imobiliar extins.

Vila de pe strada Narciselor se află la capătul unui drum periculos, înconjurată de vârfurile acoperite de brad ale Munților Carpați. Prima adresă din România a lui Andrew Tate este departe de stilul de viață strălucitor cu care a defilat în București înainte de a fi reținut – este o clădire mică, cu trei etaje și pereți galbeni, la mică distanță de satul Sacele.

Lungul drum până acolo dinspre București șerpuiește prin kilometri de pădure înzăpezită. La ieșirea din Săcele, pista înghețată se îngustează până la lățimea unei mașini pe măsură ce urcă spre vilă, cu o prăpastie abruptă pe o parte.

Înăuntru este împărțită în mici apartamente funcționale. Aici, în apartamentele 9 și 17, frații Tate au început să-și construiască imperiul de afaceri din România.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Vasile Mezdrea, un dezvoltator local, le-a vândut proprietățile în 2015, sau la începutul anului 2016, cum spune el, pentru mai puțin de 35.000 de euro fiecare.

Au plătit în rate pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele direct”, mi-a spus el. Nu aveau mașină în acele zile – obișnuiau să își ducă prietenele la cumpărături cu taxiul”. El spune că Andrew s-a mutat aici cu o prietenă britanică, Melissa, care a cumpărat un al treilea apartament în același bloc.

Potrivit localnicilor, ea nu era singura femeie care locuia aici cu frații. Mai multe persoane au spus că alte femei fie locuiau în apartamentele lor, fie veneau în vizită în mod regulat.

Unul dintre ei, care nu a dorit să fie numit, a spus că a primit plângeri că în apartamentul de la parterul casei familiei Tates erau vizibile în mod clar femei dezbrăcate. În interiorul blocului sunt puțini cei care își amintesc de familia Tate. Erau disprețuitori, aroganți”, a spus unul dintre ei. Dar foarte discreți – nu era muzică, nu erau bătăi”.

Femeia a spus că câinele lor, un ciobănesc german, a fost lăsat liber să se plimbe prin clădire, atacând la un moment dat una dintre rezidentele de acolo și lăsând-o cu vânătăi. Plângerile adresate fraților ar fi rămas fără răspuns.

La șapte ani distanță, frații ar avea o avere de milioane de euro, cu un stil de viață bucureștean, cu ceasuri de firmă, avioane private și un portofoliu imobiliar extins.

Vasile Mezdrea spune că s-au mutat în România pentru că are femei frumoase și este mai ieftin de trăit”. Dar el spune că frații aveau ambiții dincolo de Sacele. Întotdeauna au vrut mai mult”, a spus el.

Săcele ar putea părea un loc improbabil pentru cei doi tineri kickboxeri britanici, dar acesta dezvăluie o legătură cu două persoane care vor juca roluri cheie în viața lor.

Unul dintre ei este un om de afaceri pe nume Sebastian Vieru, care i-a adus pentru prima dată pe frații Tate în România în 2014. Originar din regiunea Brașovului din jurul orașului Săcele, Vieru i-a adus cu avionul de mai multe ori pentru a acționa ca antrenori și comentatori pentru spectacolele sale de lupte în cușcă.

Vieru a fost cel care le-a spus fraților Tate despre noul bloc de apartamente al lui Vasile Mezdrea de lângă Sărcele, sfătuindu-i că dezvoltatorul are nevoie urgentă de fonduri pentru a termina clădirea și că vor obține apartamentele la un preț redus.

El spune că Andrew și Tristan Tate au adus ceva bani cu ei din Marea Britanie, dar că averea lor a crescut rapid odată ajunși în România. Urmărirea acestei averi – cum a fost făcută și de unde a venit – se crede că face parte din ancheta privind acuzațiile de viol și trafic de persoane, care este în prezent efectuată de unitatea de crimă organizată din România.