• „Mi-am exercitat atribuțiile de prim-ministru, în conformitate cu legislaţia din România”, spune fostul premier Florin Cîţu.
  • El a refuzat să spună dacă s-a consultat cu președintele Iohannis când a luat decizia contractării dozelor de vaccin Covid.
  • Cîţu nu demisionează din PNL.

„Încă le studiem (dosarele – n.r.). Nu pot să spun acum nimic. Mai avem şi mâine”, spune Florin Cîţu.

Întrebat dacă dosarul este unul politic, el spune: „Nu pot să mă exprim în acest moment”

„Mi-am exercitat atribuţiile de prim-ministru, în conformitate cu legislaţia din România”, adaugă Cîţu.

Recomandări

CARE ESTE SECRETUL LONGEVITĂȚII
ROMÂNII, CONSUMATORI DE PRODUSE BIO
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
UN AVIATOR ȘI-A DAT FOC ÎN SEMN DE PROTEST
LUKAȘENKO VREA UN NOU MANDAT
DU-MĂ, TRENULE!

El spune că nu renunţă la calitatea de senator PNL.

„Dacă aş fi avut funcţii în PNL, aş fi renunţat, dar nu am nicio funcţie în PNL. Foarte bine (că PNL susţine ridicarea imunităţii – n.r.), este normal, trebuie să dăm voie anchetei să meargă mai departe să vedem adevărul. Eu voi cere colegilor să voteze pentru ridicarea imunităţii. Nu am de ce să îmi dau demisia din PNL”.

Referitor la declaraţiile lui Vlad Voiculescu, că ministrul Sănătăţii nu a fost consultat cu privire la numărul de doze de vaccin anticovid contractate, Cîţu spune: „Justiţia nu se face la televizor. Documentele sunt la dosar. Vom vedea ce se află la dosar”.

Florin Cîţu a refuzat să spună dacă s-a consultat cu preşedintele Klaus Iohannis despre numărul dozelor de vaccin anticovid achiziţionate.

Fostul premier Florin Cîţu a fost luni, la Comisia juridică din Senat, pentru a-şi studia dosarul în care Parchetul General solicită ridicarea imunităţii sale, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în pandemie.

Citește și