• Restricțiile sunt impuse până la 1 decembrie 2022.
  • Noile măsuri sunt luate din cauza lucrărilor de șantier, și anume asamblarea tablierului metalic.
  • Traficul va fi deviat în totalitate în această zonă.

Sâmbătă, de la ora 10:00, conform datelor transmise de CNAIR, se vor institui restricţii de circulaţie pe Centura Bucureşti în zona lucrărilor la pasajul Olteniţei – Popeşti Leordeni. Acesta restricții vor fi impuse până la data de 1 decembrie 2022. Restricţiile de circulaţie apar pe fondul lucrărilor care se desfăşoară pe şantier, respectiv asamblarea tablierului metalic. Până în prezent, au fost montate grinzile de beton pe cinci deschideri, aferente rampelor de urcare dinspre Berceni şi coborâre spre Glina.

Şoferii care vor să tranziteze Centura Bucureştiului şi DN4 sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită din cauza faptului că traficul va fi deviat în totalitate, pe toate sensurile de mers, să urmărească şi să respecte cu atenţie semnalizarea rutieră din zona lucrărilor.

„Se lucrează, în continuare, la cofrarea, armarea şi turnarea riglelor peste pilele deja executate şi se continuă cofrarea, armarea şi turnarea radierelor şi elevaţiilor pilelor rampei de urcare-coborâre dinspre Bucureşti. De asemenea, se avansează cu devierea utilităţilor şi realizarea canalizării pluviale aferente pasajului”, a transmis CNAIR.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI