• Descoperirea șocantă a fost făcută de tatăl fetei în casa familiei lor din Paris – mașina de spălat nu era pornită, dar ușa s-a închis automat, prinzând-o înăuntru.
  • Ancheta este condusă de o unitate specială pentru protecția minorilor.
  • Victima are patru frați – locul unde se aflau aceștia în timpul cinei de familie este deocamdată necunoscut.

O fetiță de trei ani a murit după ce a fost găsită într-o mașină de spălat în casa familiei sale. O anchetă a poliției în cazul acestei descoperiri șocante a fost lansată la Paris. Fetița a fost găsită în interiorul mașinii de spălat în apartamentul familiei sale din Paris noaptea, dar a murit la scurt timp după aceea. Ancheta este condusă de o unitate specială pentru protecția minorilor.

Parchetul nu a oferit mai multe detalii și nici nu a confirmat o informație apărută în cotidianul Le Parisien, potrivit căreia fetița a fost găsită în viață în mașina de spălat de către tatăl ei în timpul cinei, alături de un alt membru al familiei, și a murit la urgențe o oră mai târziu.

Familia a căutat-o în apartament, după ce aceasta nu a apărut la cină. A fost găsită la ora 22.30 și a murit aproximativ o oră mai târziu. Cauza oficială a morții nu a fost încă identificată.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

S-a raportat de către agențiile de știri locale că mașina de spălat nu fusese pornită, dar ușile erau închise – se închid automat. O sursă a declarat pentru Le Parisien: „Cauza morții sale nu este încă cunoscută. Conform primelor elemente, ar putea fi legată de sufocare. Trebuie să rămânem foarte atenți, a dezlănțuit o sursă apropiată anchetei. Nu știm deloc ce s-a întâmplat. Aparent, ea nu purta urme de lovituri – autopsia va dezvălui mult mai multe.”

Ziarul cu sediul la Paris susține, de asemenea, că victima are patru frați – locul unde se aflau aceștia în timpul cinei de familie este deocamdată necunoscut. Nu a fost făcută nicio declarație oficială a poliției.