DNA a închis şi al doilea dosar penal împotriva lui Robert Negoiţă. Era acuzat de un prejudiciu de 77,1 milioane de lei

DNA a închis şi al doilea dosar penal împotriva lui Robert Negoiţă. Era acuzat de un prejudiciu de 77,1 milioane de lei Sursă foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
  • Dosarul în care Robert Negoiţă era acuzat de evaziune fiscală şi un prejudiciu adus bugetului de 77,1 milioane de lei a fost clasat.
  • Procurorii DNA au comunicat astăzi că Negoiţă nu şi-a ascuns nici imobilele şi nici sursa impozabilă și că se „exclude existenţa vreunui element fraudulos“.
  • Este al doilea dosar clasat de DNA în cazul lui Robert Negoiţă.

Dosarul în care Robert Negoiţă era acuzat de evaziune fiscală în formă continuată şi un prejudiciu adus bugetului de 77,1 milioane de lei, în legătură cu vânzarea a 1250 de imobile din trei ansambluri rezidenţiale din Voluntari şi Popeşti Leordeni, a fost clasat pe motiv că „fapta nu există“.

Procurorii DNA au comunicat astăzi că nu au cunoscut toate prevederile legale referitoare la existenţa infracţiunii de evaziune fiscală,că Negoiţă nu şi-a ascuns nici imobilele şi nici sursa impozabilă, că se „exclude existenţa vreunul element fraudulos“.

Este al doilea dosar clasat de DNA în cazul lui Robert Negoiţă, după un altul în care edilul sectorului 3 era acuzat de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea a 4 autorizaţii de construire şi certificate de urbanism.

Autor: Sorina Matei