• Robert L. Fuller, în vârstă de 24 de ani și Malcom Harsch, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiți spânzurați, în Palmdale, respectiv San Bernadino – California.
  • Încă nu se cunosc cauzele exacte pentru care cei doi au murit spânzurați, însă în cazul lui Fuller se presupune că ar fi mai mult decât un suicid, iar în cazul lui Harsch nu au fost găsite urme care să ateste că a fost ucis.
  • Se așeaptă rezultatele toxicologice în cazul amândurora, pentru ca oficialii să poată oferi un verdict clar asupra morții celor doi.

Robert L. Fuller, în vârstă de 24 de ani și Malcom Harsch, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiți spânzurați, la o distanță de zece zile, în Palmdale, respectiv San Bernadino – California, relatează CNN.

Cazul lui Robert L. Fuller a fost preluat de FBI și Departamentul Procurorului General din California. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-un copac, în cursul zilei de miercuri, moartea sa fiind declarată un gest de suicid.

FBI și Ministerul de Justiție au anunțat luni că vor reanaliza cazul lui Robert L. Fuller, dar și cazul lui Malcolm Harsch, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani, găsit și el spânzurat în San Bernardino, cu zece zile mai devreme.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?

„Departamentul nostru a comunicat cu Ministerul de Justiție din California, dar și cu FBI, pentru a face schimb de informații și pentru a compara cele două cazuri”, a declarat pentru CNN, Jodi Miller, Purtătorul de Cuvânt al Secției de Poliție din San Bernardino.

Deși semnele morții lui Robert L. Fuller se potrivesc cu suicidul, oficialii „au considerat că este nevoie de verificări amănunțite asupra cazului”, a declarat Jonathan Lucas, doctor în cadrul Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles.

Cauza exactă a morții și modul în care acesta a murit nu au fost încă confirmate. Autopsia bărbatului a fost finalizată vinerea trecută, iar oficialii așteaptă rezultatele investigației și raportul toxicologic.

În locul în care Fuller a fost găsit spânzurat au fost găsite funia folosită de bărbat, lucrurile pe care le avea în buzunare și un rucsac.

Anchetatorii cercetează istoricul medicul al lui Fuller și caută martorul care a raportat cazul. Aceștia mai caută și persoane de legătură în Nevada și Arizona, iar telefonul lui Robert Fuller urmează să fie investigat.

Vor fi cercetate și analizate și imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea locului în care Robert L. Fuller a fost găsit spânzurat.

Cazul lui Malcom Harsch, 38 de ani, un alt bărbat de culoare găsit spânzurat

Malcom Harsch a fost găsit spânzurat de iubita lui, care a sunat imediat autoritățile locale. Anchetatorii au început să investigheze cazul și au declarat că nu este vorba despre o crimă, având în vedere că nu au fost găsite probe la fața locului care să ateste acest lucru.

Nici autopsia din data de 12 iunie nu confirmă că bărbatul ar fi fost ucis.

Înainte de un verdict clar cu privire la cauza morții lui Harsch, oficialii așteaptă rezultatele toxicologice.