• Doi copii de 11 şi 13 ani, de la un centru de plasament din Galaţi, ar fi fost violaţi de un individ.
  • Potrivit IPJ Galați, bărbatul i-a îmbătat şi i-a închis în casă.
  • Există informaţii că individul ar fi molestat şi alţi copii.

UPDATE. Potrivit IPJ Galaţi, poliţia a fost sesizată luni de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din oraşul Galaţi, că doi copii instituţionalizaţi, de 11 şi 13 ani, ar fi închişi în apartamentul unui bloc, fără posibilitatea de a ieşi.

Cei doi copii au fost scoşi din locuinţă printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

Poliţiştii au stabilit că cei doi copii au plecat voluntar, duminică, din centrul de plasament şi ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care-l cunoşteau. Dimineaţă, acesta ar fi plecat şi ar fi încuiat uşa, iar cei doi copii, rămaşi în locuinţă, au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situaţia în care se aflau.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

În continuare, s-a stabilit că, în cursul nopţii de 14/15 noiembrie, bărbatul le-a dat copiilor alcool, după care ar fi întreţinut cu aceştia raporturi sexuale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cercetările continuă, în condiţiile în care anchetatorii au informaţii că individul ar mai fi molestat şi alţi copii.

Știrea inițială

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, un gălăţean a fost reţinut pentru 24 ore, acuzat de viol. El e bănuit că a violat doi copii de 11 şi 13 ani, dintr-un centru de plasament.

Primele informaţii arată că cei doi copii plecau des din centrul de plasament ca să cerşească şi astfel l-ar fi cunoscut pe individ.

Cei mici ar fi mers în locuinţa gălăţeanului şi acolo au fost violaţi.