• Poliția Capitalei a anunțat deschiderea unui dosar penal în urrma protestului de marți de la Parlament.
  • Doi bărbați, care au fost reținuți, vor fi prezentați miercuri instanței.
  • Aceștia vor fi prezentați miercuri magistraților cu propunere legală.

Poliția Capitalei a anunțat deschiderea unui dosar penal în urrma protestului de marți de la Parlament. Doi bărbați, care au fost reținuți, vor fi prezentați miercuri instanței.

Potrivit Poliției Capitalei, în urma protestelor de marți, când mai mulți protestatari au forțat intrarea în curtea Parlamentului României, a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, distrugere și portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut doi bărbați, cu vârste de 23 și 52 de ani.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Aceștia vor fi prezentați miercuri magistraților cu propunere legală.

Jandarmeria a anunțat că total sancțiunilor aplicate până în prezent ajunge la 117, iar valoarea acestora la 198.800 lei.

Comunicatul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București

„În urma protestelor din data de 21 decembrie a.c., când mai mulți protestatari au forțat intrarea în curtea Parlamentului României, s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, distrugere și portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reținut doi bărbați, cu vârste de 23 și 52 de ani, iar astăzi urmează sa fie prezentați magistraților cu propunere legală.”