• Doi muncitori au murit și alți patru au fost răniți, după surparea unui mal de pământ pe un șantier din Capitală, din zona Bibliotecii Naționale.
  • Potrivit ISU București – Ilfov, cei doi muncitori decedați au vârste de 50 – 55 de ani.
  • Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 și Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei fac cercetări penale în acest caz.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 și Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei fac cercetări penale după ce doi muncitori au murit și alți patru au fost răniți, pe un șantier din București.

„Ieri, în jurul orei 16:55, Secția 11 Poliție a fost sesizată că pe o stradă din Sectorul 3, mai mulți muncitori care săpau un sanț au fost surprinși de malul de pământ care s-a surpat peste ei. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 11 Poliție care au întreprins activități care să faciliteze intervenția I.S.U. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregii situații”, a anunțat, marți, Poliția București.

Doi muncitori au murit și alți patru au fost răniți, fiind transportați la spital, după surparea unui mal de pământ pe un șantier din Capitală, din zona Bibliotecii Naționale.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Potrivit ISU București – Ilfov, cei doi muncitori decedați au vârste de 50 – 55 de ani.

Alți patru muncitori sunt răniți. Doi dintre ei, unul de 33 de ani și unul de 34 de ani, au fost duși la Spitalul de Urgență Floreasca, iar alți doi, din care unul de 50 de ani și altul de 53 de ani, la Spitalul Universitar București.