Două femei din America și-au omorât cinci rude și le-au închis în dormitor. „Voiau să moară”, a spus una dintre ele

Două femei din America și-au omorât cinci rude și le-au închis în dormitor. „Voiau să moară”, a spus una dintre ele Sursa: ABC News
  • Două femei din America și-au omorât cinci rude
  • Cele două sunt bolnave psihic
  • Au fost găsite cu morții într-un dormitor și cu casa vraiște. Au primit sentința pe viață, de cinci ori consecutiv

Două femei din Pennsylvania au pledat vinovate pentru uciderea a 5 rude, relatează CNN.

Acestea au fost acuzate pentru uciderea a patru rude de gradul I și pentru o crimă cu premeditare.

Cele două femei, mama și fiica ei, Shana Decree de 47 de ani și Dominique Decree de 21 de ani, au fost declarate bolnave psihic.

Shana Decree și-a ucis trei copii, alături de fiica sa Dominique, și pe cele două nepoate ale sale. Cele două și-au ucis rudele în perioada 23 – 25 februarie, chiar în apartamentul în care locuiau toți 7.

Avocatul lui Dominique Decree, fiica lui Shana, a declara pentru CNN: „Îi pare foarte rău și este pregătită să înfrunte pedeapsa”.

Un asistent social a descoperit morții și fapta celor două. Le-a bătut la ușă pentru o vizită surpriză, dar nu i-a răspuns nimeni. Administratorul clădirii a venit să verifice apartamentul și în mai puțin de 20 de minute au sunat la urgențe.

Apartamentul era vraiște. Erau bucăți de sticlă peste tot și dezordine. Mobila era întoarsă cu susul în jos. Atunci când au ajuns polițiștii, Shana Decreee și Dominique Decree erau dezorientate.

Morții erau băgați într-un dormitor. Unul dintre ei era pe pat, iar ceilalți așezați în jurul patului.

În timpul investigației, Shana le-a spus polițiștilor că toate cele 5 rude ale ei voiau să moară.

Procurorul districtual a spus că „Dacă nu aveau probleme grave psihologice, primeau pedeapsa cu moartea”. Cele două au de săvârșit închisoarea pe viață, de cinci ori consecutiv.