• O profesoară din Anglia, în vârstă de 39 de ani, care lucra în penitenciarul HMP Moorland, a avut o aventură cu unul dintre deținuții din închisoare.
  • Aventura a durat cinci luni, fiind descoperită de soțul femeii, care a găsit scrisorile de dragoste pe care și le scriau cei doi amanți.
  • Profesoara a fost închisă timp de patru luni, i-a fost suspendată funcția timp de un an și a primit 200 de ore de muncă în folosul comunității, dar și 10 zile de activități de reabilitare.

Aventura unei femei de Anglia a fost descoperită de soțul acesteia, după ce acesta a găsit scrisorile de dragoste dintre soția sa și amantul acesteia, un deținut din închisoarea HMP Moorland, relatează Mirror.co.uk.

Iryna Durham, în vârstă de 39 de ani, lucra în iunie 2020 în Penitenciarul HMP Moorland, acolo unde l-a cunoscut pe amantul său.

Aventura dintre profesoară și deținut a durat cinci luni, iar cei doi își trimiteau scrisori de dragoste.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Soțul femeii a găsit scrisorile de dragoste și a aflat astfel de aventura soției sale. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și denunțe soția.

La tribunal, judecătorii au aflat că cei doi erau apropiați, dar nu au avut niciodată o relație fizică intimă.

Femeia a fost închisă timp de patru luni, suspendată din funcția de profesoară pentru un an și trebuie să meargă 10 zile la activități de reabilitare.

În plus, Durham a mai primit și o pedeapsă de 200 de ore de muncă în folosul comunității.