• Elizabeth Holmes a făcut apel împotriva condamnării sale.
  • Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste 11 ani de închisoare pentru fraudă.
  • Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința.

Elizabeth Holmes, fostă vedetă din Silicon Valley, condamnată la unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său californian Theranos, a făcut apel împotriva condamnării sale, potrivit publicației Le Point.

Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său Theranos, compania care promitea să revoluționeze analizele de sânge.

Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința, a declarat judecătorul Edward Davila, care a prezidat procesul antreprenoarei, găsită vinovată în ianuarie de minciună față de investitori cu privire la progresul real al companiei sale.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

La sfârșitul lunii ianuarie, Elizabeth Holmes a fost declarată vinovată de comiterea a patru infracțiuni de conspirație, escrocare și fraudare a investitorilor, însă a fost achitată în ceea ce privește acuzațiile de fraudare a pacienților. Două dintre aceste capete de acuzare vizau pacienți care au primit rezultate eronate ale analizelor de sânge.

Scandalul Therano este mai palpitant decât un film de Hollywood. O șefă carismatică a păcălit investitorii, acționarii și pacienții, iar aparatele care ar fi trebuit să schimbe pentru totdeauna modul în care depistăm bolile nu au funcționat deloc bine.