• Poliția a făcut mai multe percheziții, joi, în București și Constanța
  • Falsul medic promitea pe Facebook „durere zero” și „rezultate spectaculoase
  • Intervențiile porneau de la 69 de euro și ajungeau și la 700 de euro

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pune în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activitati”, transmite Poliția Capitalei.

Oamenii legii au intrat pe fir și fac cercetări în cazul unei femei din Republica Molodva, care pretindea că este medic și efectua intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică”, potrivit sursei citate.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Mai multe persoane vor fi audiate la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

„De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip”, conform Poliției.

Surse din anchetă au afirmat pentru Aleph News că este vorba despre cabinetul Russian Lips by Dr. Lana. Pe pagina de Facebook a acesteia apar numeroase fotografii și videoclipuri cu tinere care și-au schimbat aspectul buzelor sau și-au făcut operații estetice la nivelul feței.

Pe lângă operațiile estetice, falsul medic a făcut intervenții la nivelul buzelor în cazul a zeci de fete.