Fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori de către un coleg de clasă. Cum a fost găsită adolescenta

Fată de 13 ani, înjunghiată de 114 ori de către un coleg, în SUA. Cum a fost găsită adolescenta Sursă foto: St. Johns County Sheriff's Office
  • O adolescentă de doar 13 ani a fost înjunghiată de 114 ori de către un coleg de clasă, în vârstă de 14 ani
  • Crima a fost cu premeditare
  • Tânărul a fost arestat și se află într-un centru de detenție pentru minori
  • Băiatul ar fi anunțat că urmează să ucidă, însă nu a fost luat în serios

Un adolescent din Florida, în vârstă de doar 14 ani, a fost acuzat joi de crimă de gradul I. Tânărul, Aiden Fucci, este acuzat că a înjunghiat-o pe colega de clasă Tristyn Bailey, în vârstă de 13 ani, de 114 ori, iar apoi i-a lăsat corpul mutilat în apropierea unei păduri, la începutul acestei luni, scrie USA Today.

„Cel puțin 49 dintre aceste răni produse prin înjunghiere au fost la mâini, brațe și cap. Au fost de natură defensivă. Concluzia este că crima a fost cu premeditare, având în vedere numărul total de înjunghieri pe care Tristyn Bailey le-a suferit“, a explicat avucatul RJ Larizza.

Copila a fost găsită moartă la doar câteva ore după ce rudele sale au anunțat dispariția, trupul neînsuflețit al acesteia fiind descoperit într-o pădure din apropierea casei sale, lângă Jacksonville. Tristyn ar fi avut cuțitul înfipt în scalp.

Crima cu premeditare este confirmată și de afirmațiile pe care Fucci le-ar fi făcut în ultimele săptămâni, mărturisindu-le prietenilor că „intenționează să omoare pe cineva luându-l în pădure pentru a-l înjunghia“.

În plus, în casa tânărului a fost găsită îmbrăcăminte cu urme de sânge.

Întrebat dacă Fucci suferă de probleme de sănătate mintală sau primește consiliere, Larizza a spus că nu.

Fucci a fost arestat și se află într-un centru de detenție pentru minori. Joi, ar fi urmat să fie transferat într-o unitate pentru adulți, a spus Larizza. Cu toate acestea, fiind minor, el va fi separat de populația adultă.