Femeia care a încercat să ceară recompensă pentru buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga, condamnată la închisoare

FOTO - Hepta
  • Femeia care a încercat să ceară recompensă pentru buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga a fost condamnată.
  • Jennifer McBride a fost condamnată la doi ani de închisoare cu eliberare condiționată, după ce a pledat că nu contestă faptul că a primit bunuri furate.
  • Povestea răpirii câinilor lui Lady Gaga a făcut vâlvă în presă.

O femeie, care a pretins recompensă pentru înapoierea a doi câini din rasa bulldog francez ce-i aparţin lui Lady Gaga şi care au fost furaţi, a fost condamnată pentru posesie de bunuri furate la 2 ani de închisoare cu suspendare, potrivit presei internaționale.

Jennifer McBride, 52 de ani, nu a contestat actul de acuzare conform căruia a intrat în posesia unor bunuri furate. Iniţial, ea a fost judecată pentru două capete de acuzare, dar procurorii au renunţat la acuzaţia de complicitate în urma unei înţelegeri cu femeia.

Povestea răpirii câinilor lui Lady Gaga a făcut vâlvă în presă. Persoana care plimba câinii vedetei, Ryan Fischer, a fost rănit grav în incident. El plimba cei trei câini ai cântăreţei pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood în data de 25 februarie 2021, când o maşină a oprit lângă trotuar şi doi bărbaţi au sărit din ea, încercând să fure câinii vedetei.

Fischer a opus rezistenţă şi a fost împuşcat în piept. Atacatorii au reuşit să ia doi dintre câini şi au fugit. Ryan Fischer a fost transportat la spital şi a supravieţuit atacului.

Cei doi câini furaţi au fost recuperaţi la câteva zile după incident, când Jennifer McBride i-a adus într-o secţie de poliţie din Los Angeles. Ea a susţinut că a găsit câinii legaţi de un stâlp şi s-a interesat de recompensa de 500.000 de dolari pe care Lady Gaga a oferit-o pentru recuperarea patrupedelor.

Femeia a fost arestată la câteva zile după ce a predat câinii. Anchetatorii au aflat că aceasta avea o relaţie cu tatăl unuia dintre bărbaţii acuzaţi că l-au atacat pe Ryan Fischer.

Cel care l-a împuşcat pe Ryan Fischer, un tânăr în vârstă de 20 de ani pe nume James Howard Jackson, nu a contestat acuzaţia de tentativă de omucidere şi a fost deja condamnat la 21 de ani de închisoare.

Jackson s-a ascuns de poliţie mai multe luni, după ce a fost eliberat din închisoare în aprilie, în urma unei erori. Tânărul a fost capturat din nou abia în luna august.

Harold White, 42 de ani, care avea o relaţie cu Jennifer McBride, nu a contestat acuzaţia formulată împotriva sa pentru infracţiunea de deţinere neautorizată a unei arme de foc din postura de fost condamnat, acuzaţie pentru care aşteaptă sentinţa la 13 martie.