• Femeia care a încercat să ceară recompensă pentru buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga a fost condamnată.
  • Jennifer McBride a fost condamnată la doi ani de închisoare cu eliberare condiționată, după ce a pledat că nu contestă faptul că a primit bunuri furate.
  • Povestea răpirii câinilor lui Lady Gaga a făcut vâlvă în presă.

O femeie, care a pretins recompensă pentru înapoierea a doi câini din rasa bulldog francez ce-i aparţin lui Lady Gaga şi care au fost furaţi, a fost condamnată pentru posesie de bunuri furate la 2 ani de închisoare cu suspendare, potrivit presei internaționale.

Jennifer McBride, 52 de ani, nu a contestat actul de acuzare conform căruia a intrat în posesia unor bunuri furate. Iniţial, ea a fost judecată pentru două capete de acuzare, dar procurorii au renunţat la acuzaţia de complicitate în urma unei înţelegeri cu femeia.

Povestea răpirii câinilor lui Lady Gaga a făcut vâlvă în presă. Persoana care plimba câinii vedetei, Ryan Fischer, a fost rănit grav în incident. El plimba cei trei câini ai cântăreţei pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood în data de 25 februarie 2021, când o maşină a oprit lângă trotuar şi doi bărbaţi au sărit din ea, încercând să fure câinii vedetei.

Recomandări

COLDPLAY CÂNTĂ LA BUCUREȘTI
ZELENSKI PRIMEȘTE AJUTOR DIN GERMANIA
DISPUTA PATRIOT SE MUTĂ LA CSAT
HAMAS RĂSPUNDE CERERII DE PACE
CINE ȚI-A LUAT SECTORUL?
FRANCOISE HARDY A MURIT

Fischer a opus rezistenţă şi a fost împuşcat în piept. Atacatorii au reuşit să ia doi dintre câini şi au fugit. Ryan Fischer a fost transportat la spital şi a supravieţuit atacului.

Cei doi câini furaţi au fost recuperaţi la câteva zile după incident, când Jennifer McBride i-a adus într-o secţie de poliţie din Los Angeles. Ea a susţinut că a găsit câinii legaţi de un stâlp şi s-a interesat de recompensa de 500.000 de dolari pe care Lady Gaga a oferit-o pentru recuperarea patrupedelor.

Femeia a fost arestată la câteva zile după ce a predat câinii. Anchetatorii au aflat că aceasta avea o relaţie cu tatăl unuia dintre bărbaţii acuzaţi că l-au atacat pe Ryan Fischer.

Cel care l-a împuşcat pe Ryan Fischer, un tânăr în vârstă de 20 de ani pe nume James Howard Jackson, nu a contestat acuzaţia de tentativă de omucidere şi a fost deja condamnat la 21 de ani de închisoare.

Jackson s-a ascuns de poliţie mai multe luni, după ce a fost eliberat din închisoare în aprilie, în urma unei erori. Tânărul a fost capturat din nou abia în luna august.

Harold White, 42 de ani, care avea o relaţie cu Jennifer McBride, nu a contestat acuzaţia formulată împotriva sa pentru infracţiunea de deţinere neautorizată a unei arme de foc din postura de fost condamnat, acuzaţie pentru care aşteaptă sentinţa la 13 martie.