• Femeie luată de pe stradă şi forţată să intre într-un autoturism, salvată de un poliţist şi un jandarm.
  • Conflictul a început după ce familia tinerei nu ar fi fost de acord ca aceasta să aibă o relaţie cu unul dintre bărbați.

O tânără de 21 de ani a fost băgată cu forţa într-un autoturism pe o stradă din Craiova. Într-un final, victima fost salvată de un poliţist şi un jandarm dar, la sediul poliţiei, povestea a luat o altă întorsătură.

Ce s-a întâmplat la sediul poliţiei?  

Tânăra de 21 de ani şi cei doi bărbaţi care au încercat să o răpească au fost duşi la sediul Poliţiei. Aici, povestea a luat o altă întorsătură.  

„În urma audierilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că între o tânăra de 21 de ani, din Dabuleni şi un bărbat de 32 de ani, din Moreni, judeţul Dâmboviţa, pe de o parte şi familia tinerei, respectiv mama, fratele, sora şi soţul surorii acesteia pe de alta parte a izbucnit un conflict verbal.  Totodată, poliţiştii au stabilit ca neînţelegerile dintre persoanele în cauză, ar fi pornit de la faptul că familia tinerei nu ar fi fost de acord ca aceasta să aibă o relaţie cu bărbatul respectiv. La sediul poliţiei, tânăra a declarat ca nu doreşte să depună plângere şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni, refuzând totodată emiterea unui ordin de protecţie provizoriu”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.  

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra de 21 de ani şi bărbatul de 32 de ani figurau ca având dispusă măsura carantinării la domiciliu în localitatea Moreni, judeţul Dâmboviţa, fiind astfel sancţionaţi cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020.