• Fiica criminalului din Onești este dispusă să poarte echipament de înregistrare pentru a fi lăsată să intre la tatăl său.
  • Fiica criminalului vrea să afle de ce nimeni nu l-a băgat în seamă pe tatăl său înainte să se ajungă la această tragedie.
  • Potrivit unor surse din anchetă, Gheorghe Moroșan spune că nu regretă absolut nimic.

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroşan, bărbatul din Oneşti care a sechestrat şi ucis doi muncitori, a spus, la Antena 3, că nu este lăsată de autorități să-și vadă părinții.

Femeia mai spune că tatăl său a fost ignorat ani de zile, fără a-i păsa cuiva de nedreptatea la care a fost supus.

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat. Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot intra eu în contact cu el?”, spune fiica criminalului din Onești.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Întrebată dacă ar fi dispusă să poarte echipament de înregistrare pentru a fi lăsată să intre la tatăl său, aceasta a răspuns afirmativ. 

„Da! Doar că să îmi văd tatăl. Da! Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă?„, se întreabă femeia cu ochii în lacrimi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău cer arestarea lui Gheorghe Moroșanu. Aceştia susţin că fapta a fost premeditată, criminalul venind cu gând de răzbunare.

Gheorghe Moroșan le-a spus anchetatorilor că nu regretă absolut nimic.