Fost șef al Poliției Locale Oradea, suspectat că și-a înjunghiat soția de cinci ori, în plină stradă

Fost șef al Poliției Locale Oradea, suspectat că și-a înjunghiat soția de cinci ori, în plină stradă Sursa: ebihoreanul.ro
  • Bărbatul ar fi înjunghiat victima de mai multe ori și a apoi a fugit
  • Când a fost găsit, el avea hainele pline de sânge și mai multe răni pe mâini, picioare, abdomen și torace
  • Victima a fost operată, iar starea ei este stabilă

Un fost șef al poliției Locale Oradea este suspectat că și-a înjunghiat soția. Conform informațiilor prezentate de bihon.ro, bărbatul ar fi înjunghiat victima de mai multe ori și a apoi a fugit. Când a fost găsit avea hainele pline de sânge și mai multe plăgi pe mâini, picioare, abdomen și torace.

Potrivit presei locale, bărbatul a fost director general şi director adjunct al Poliţiei Locale Oradea, dar a ocupat și diferite funcții de conducere în cadrul Primăriei. Incidentul în care bărbatul este suspect s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Femeia a fost înjunghiată în timp ce se afla în stradă și apoi a fost transportată la spital. Victima a fost operată, iar starea ei este stabilă.

Și suspectul a ajuns la spitalul din Oradea. El a fost găsit de polițiști în zona producerii incidentului. Era plin de sânge și avea mai multe răni după ce s-ar fi înjunghiat singur în diferite părți ale corpului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Ei nu au reușit încă să-l audieze pe suspect deoarece acesta se afla internat la spital.