• DNA spune că au autorizat construcția ilegală a unui imobil de lux pe plaja din Mamaia
  • Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu
  • Radu Mazăre va fi judecat pentru complicitate la abuz în serviciu


Fostul primar Radu Mazăre și fostul viceprimar Decebal Făgădău au fost trimiși în judecată de DNA, alături de alți funcționari, acuzați că au reautorizat construirea unui imobil de lux pe plaja din Mamaia, deși, anterior, instanța anulase autorizația.

DNA spune că cei doi au autorizat construirea unui imobil de lux deja ridicat în proporție de 95% pe plaja din Mamaia, pentru care anterior, autorizaţia de construire inițială fusese anulată definitiv şi irevocabil de instanţa civilă.

Decebal Făgădău este acuzat de abuz în serviciu, iar Radu Mazăre va fi judecat pentru complicitate la abuz în serviciu.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, cei șase inculpați, funcționari în cadrul Primăriei Constanța, în cursul anului 2013, ar fi reautorizat, în mod nelegal, construirea unui imobil de lux deja ridicat în proporție de 95% pe plaja din Mamaia, pentru care anterior, autorizaţia de construire inițială fusese anulată definitiv şi irevocabil de instanţa civilă.

Pe plaja din staţiunea Mamaia, județul Constanța, în zona centrală a stațiunii, ar fi fost construit, cu nerespectarea dispoziţiilor legale, un imobil în regim P+5E-6E cu destinație cazare și alimentație publică”, arată DNA în rechizitoriu.

Dosarul se va judeca la Tribunalul Constanța.