• Un al cincilea suspect, o femeie de 47 de ani, a fost arestat duminică în legătură cu acest caz, a declarat poliția.
  • Instanța a amânat cazul până la 8 mai pentru a permite continuarea anchetei poliției.
  • Duminică, anchetatorii au identificat un craniu, mai multe coaste și păr într-o oală mare de supă din oțel inoxidabil.

Patru membri ai aceleiași familii acuzate în legătură cu uciderea macabră a modelului din Hong Kong Abby Choi au apărut luni în fața instanței, după ce poliția a declarat că a găsit ceea ce se crede a fi părți din corpul dezmembrat al acesteia, a relatat postul public de televiziune RTHK.

Fostul soț al lui Choi, Alex Kwong, în vârstă de 28 de ani, fratele său Anthony, în vârstă de 31 de ani, și tatăl lor, Kwong Kau, în vârstă de 65 de ani, sunt acuzați de uciderea acesteia. Mama lui Alex Kwong, Jenny Li, 63 de ani, este acuzată de pervertirea cursului justiției, a relatat RTHK.

Tuturor celor patru li s-a refuzat cauțiunea, a decis luni Tribunalul Magistraturii din Kowloon City, potrivit RTHK. Ei urmează să pledeze.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Duminică, anchetatorii au identificat un craniu, mai multe coaste și păr într-o oală mare de supă din oțel inoxidabil, despre care se crede că ar fi rămășițele lui Choi, a declarat poliția. Alte părți ale corpului, inclusiv trunchiul și mâinile lui Choi, sunt în continuare dispărute.

Aceasta urmează unei anchete a poliției care a început miercuri, după ce Choi, în vârstă de 28 de ani, a fost dată dispărută. Două zile mai târziu, părți din corpul ei au fost găsite într-o casă din districtul Tai Po din oraș, a declarat poliția. Un feliator de carne, un ferăstrău electric și câteva haine au fost, de asemenea, găsite în casă, a precizat poliția.

Fostul soț al lui Choi a fost arestat sâmbătă la un debarcader de feribot de pe una dintre insulele periferice ale orașului, a declarat poliția. Fratele său și părinții săi au fost arestați vineri.

Un al cincilea suspect, o femeie de 47 de ani, a fost arestat duminică în legătură cu acest caz, a declarat poliția. Choi, un model și influencer al rețelelor de socializare cu peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, a apărut recent ca model de copertă digitală pentru revista de lux L’Officiel Monaco și a participat la Săptămâna Modei de la Paris din acest an.

Instanța a amânat cazul până la 8 mai pentru a permite continuarea anchetei poliției, a relatat RTHK.