• Hakan Aysal a fost arestat pentru uciderea soției și a copilului nenăscut.
  • Bărbatul și-ar fi împins soția în prăpastie, însărcinată în șapte luni, în iunie 2018, în timp ce se aflau în vacanță în Mugla, Turcia.
  • Procurorii susțin că bărbatul a „planificat uciderea soției ca să încaseze banii de la asigurarea de viață a femeii, în valoare de 400.000 de lire turcești, adică peste 47.000 de euro”

Un bărbat din Turcia în vârstă de 40 de ani a fost arestat după ce a plănuit moartea soției însărcinată în șapte luni ca să încaseze banii de la asigurarea de viață a femeii, scrie Daily Mail.

Totul a început în 2018, într-o vacanță în Mugla. Cu câteva momente înainte ca bărbatul să-și împingă soția de pe o stâncă, acesta a postat o poză cu ei doi pe rețelele de socializare.

Potrivit rechizitoriului, bărbatul a planificat moartea femeii în vârstă de 32 de ani, după ce a făcut o asigurare de viață pe numele ei, în valoare de 400.000 de lire turcești, unde singurul beneficiar era el.

Procurorii spun că ăsta a fost singurul motivul pentru care cei doi au urcat în vârful unei stânci, unde au stat timp de trei ore. Într-un final s-a dovedit că bărbatul doar aștepta să nu mai fie nimeni în jur. Îndată ce Aysal și-a dat seama că sunt singuri și-a împins soția în prăpastie.

Anchetatorii mai spun că, la scurt timp, Hakan a cerut banii din asigurare, , însă cererea i-a fost respinsă după ce au apărut informații că polițiștii investighează cazul.

Bărbatul susține că este nevinovat și nu știa de articolul care îl facea beneficiarul banilor din asigurare în cazul în care soția lui moare.