• Prăjiturile au fost pentru o petrecere privată dintr-un cartier bogat din Cairo
  • Femeia a spus că organizatorii petrecerii i-au înmânat poze cu organele genitale şi i-au cerut prăjituri cu aceste forme
  • În cele din urmă, femeia a fost eliberată pe cauţiune

Forţele de securitate egiptene au arestat o femeie care a făcut prăjituri în formă de organe genitale pentru o petrecere privată de la un club sportiv din Cairo, relatează The Guardian. Femeia a fost arestată după ce invitaţii au postat fotografii cu prăjiturile pe reţelele de socializare.

Femeia a fost interogată de aceeaşi instanţă care l-a judecat recent pe actorul Rania Youssef, sub acuzaţia de „dispreţ faţă de Islam şi încălcarea valorilor familiei egiptene”, după ce şi-a comentat propriul fizic în timpul unei emisiuni televizate.

La începutul acestui an, două creatoare de conţinut de pe Tik Tok, care au stat la închisoare anul trecut pentru „încălcarea valorilor familiei” au fost achitate.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Potrivit publicaţiei Al Masry Al Youm, femeia plângea în momentul în care a fost dusă la parchetul din Cairo. Ea le-a spus procurorilor că patronii clubului „au venit la magazinul meu şi mi-au înmânat poze cu organele genitale şi mi-au cerut prăjituri cu aceste forme”.

Sursă: The Guardian

După ce a fost anchetată de procurori, femeia a fost eliberat pentru o cauţiune de 5.000 de lire egiptene, aproximativ 1200 de lei.