• O tânără din Brazilia a fost dată dispărută pe 13 martie, cu o zi înainte de ziua ei de naștere.
  • Trupul neînsuflețit al Gabrielei a fost găsit dezmembrat într-un șanț de câțiva muncitori.
  • Trunchiul, capul, picioarele și celălalt braț al tinerei au fost recuperate ulterior, dintr-o valiză.

Gabriela Lima Santana, o tânără din Brazilia, în vârstă de 21 de ani, a fost dată dispărută pe 13 martie, cu o zi înainte de ziua ei de naștere și a fost găsită decedată pe 24 martie. Din primele informații, oamenii legii spun că victima a fost ucisă de o bandă rivală, într-o reglare de conturi.

Corpul neînsuflețit al Gabrielei a fost descoperit într-un șanț de câțiva muncitori care îndepărtau gunoiul din Capao da Canoa, sudul Braziliei, conform Daily Star.

Potrivit poliției, unul dintre brațele Gabrielei a fost scos la suprafață de un buldozer și a aterizat în apă, în timp ce utilajul încerca să ridice gunoiul.

Trunchiul, capul, picioarele și celălalt braț al tinerei au fost recuperate ulterior, dintr-o valiză, potrivit site-ului de știri Caboco. Tânăra a fost identificată după tatuaje.

Poliția mai spune că în valiza respectivă au fost găsite două cuțite de bucătărie și un ferăstrău.

Ulterior, descoperirea a fost legată de o înregistrare video teribilă, pe care poliția a primit-o pe 1 martie. În imagini se vedea cum trupul unei femei este dezmembrat într-o baie.

Nu se cunoaște cum au reușit oamenii legii să intre în posesia înregistrării video.

Ancheta i-a condus pe detectivi într-un apartament din cartierul Rio Branco, unde un suspect a fost arestat.

Ulterior, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care ar fi apărut în imaginile video, și un tânăr de 23 de ani, care ar fi înregistrat clipul, au fost arestați.