• Mai mulți tineri din Pitești au fost puşi să măture un covor de coji de seminţe și chiștoace.
  • Tinerii au fost prinşi în flagrant de poliţiştii locali, după ce au ieşit în parcuri şi în faţa blocurilor din oraş.
  • Poliţiştii locali din Piteşti au aplicat 41 de amenzi, în valoare totală de 7.600 de lei.

Mai mulţi tineri din Piteşti au fost amendaţi de Poliţia Locală după ce au lăsat în urma lor un covor de coji de semințe și chiștoace.

Tinerii au fost puși să strângă cu mătura şi făraşul mucurile de ţigări şi cojile de seminţe pe care le-au aruncat în stradă.

În total, poliţiştii locali din Piteşti au aplicat 41 de amenzi în valoare totală de 7.600 de lei.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

„În perioada 10.05.2021 – 24.05.2021, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au desfășurat acțiuni punctuale în parcurile din municipiul Pitești, locurile de joacă pentru copii și zona centrală, scopul principal fiind acela de a menține curățenia în municipiu, precum și conștientizarea celor care încalcă prevederile legale. În perioada amintită, au fost aplicate 41 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind pentru consumul semințelor si aruncatul cojilor pe domeniul public, precum și pentru aruncarea resturilor de țigări. În același timp, 8 persoane au fost puse să strângă mizeria creată, fiindu-le puse la dispoziție mături și fărașe. Facem precizarea că aspectele de mai sus se sancționează cu amendă cu valori cuprinse între 100 lei și 200 lei, conform H.C.L. 197/2017. Pe această cale, facem apel la simțul civic al cetățenilor municipiului Pitești, cu îndemnul de a păstra și de a menține, împreună, un oraș curat și civilizat!”, se arată într-o informare a Poliţiei Locale Piteşti.