• Autorităţile din California au salvat un bărbat, care a spus că a rămas blocat timp de două zile într-un ventilator uriaş
  • Bărbatul a fost descoperit de un poliţist şi salvat de pompieri
  • Bărbatul este acuzat de încălcarea proprietăţii şi deţinere de droguri

Autorităţile din Santa Rosa, California au salvat un bărbat, care a spus că a rămas blocat timp de două zile într-un ventilator uriaş de la o podgorie din nordul Californiei, relatează AP News.

Bărbatul a fost descoperit de un poliţist care a răspuns la un apel despre un vehicul suspect, parcat lângă crama din Santa Rosa. Poliţistul a văzut o pălărie şi apoi l-a găsit pe bărbat în interiorul ventilatorului. Acesta a fost salvat de pompieri.

„Bărbatul a spus că îi place să facă poze cu motoarele vechilor echipamente agricole. După o investigaţie amănunţită, care a arătat că echipamentul agricol nu era atât de vechi şi bărbatul avea metamfetamină în posesie, motivul pentru care s-a urcat în interiorul ventilatorului rămâne un mister total”, au declarat autorităţile.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a necesitat tratament medical, dar medicii se aşteaptă să îşi revină fără probleme.

Bărbatul este acuzat de încălcarea proprietăţii şi deţinere de droguri, precum şi de încălcarea condițiilor eliberării condiționate.

Ventilatoarele din podgorii sunt utilizate pentru a împedica îngheţarea viţelor de vie în lunile mai reci.