O femeie din Galați a vrut să-i cumpere fiicei ei telefonul dorit şi a mers la un magazin de specialitate dintr-o reţea naţională, unde a încheiat un contract în rate la unul din punctele de desfacere din oraș, informează Monitorul de Galați. Numai că în cutia primită, în loc de mult-doritul iPhone, se aflau şuruburi şi cuie.

La semnarea contractului femeia s-a angajat să plătească în rate produsul şi a semnat un contract de finanţare să primescă telefonul de la un depozit din Bucureşti.

În momentul livrării femeia și o rudă au vrut să imortalizeze procesul de „unboxing”. Numai că în cutie, în loc de telefon, se aflau şuruburi şi cuie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie, a găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă“, spune Elena Pepene, potrivit sursei citate.

Contactate prin avocat, niciuna dintre entităţi, societatea de distribuţie şi cea de curierat, nu au recunoscut nimic, aşa că familia a apelat la poliţie.

Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a precizat Poliția Galaţi.