• Andrew Tate este reținut sub suspiciunea de viol și trafic de persoane – acuzații pe care le neagă.
  • Astăzi, echipele de apărare vor încerca să argumenteze că nu există suficiente probe pentru a continua să îi rețină pe el și pe fratele său, Tristan.
  • Se presupune că frații Tate își recrutau victimele seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie.

Andrew Tate va apărea miercuri în fața instanței din România, avocații susținând că ar trebui să fie eliberat. Cetățeanul britanico-american și fratele său Tristan sunt reținuți din 29 decembrie, fiind suspectați de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional organizat.

Se presupune că frații Tate își recrutau victimele seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Procurorii spun că femeile au fost apoi forțate să producă conținut pornografic sub constrângere.

Andrew Tate este, de asemenea, acuzat că a violat una dintre victime în martie anul trecut. Toți cei patru neagă acuzațiile. La începutul acestei luni, o instanță le-a prelungit perioada de custodie preventivă până la 27 februarie.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Astăzi, echipele de apărare vor încerca să argumenteze că nu există suficiente probe pentru a continua să îi rețină. În urma arestărilor, autoritățile române au declarat că au confiscat bunuri și bani în valoare de aproape 3,25 milioane de lire sterline, inclusiv mașini de lux.

Echipa de avocați a fraților luptă, de asemenea, pentru ca aceste bunuri să fie returnate.
Săptămâna trecută, Andrew Tate a făcut primele sale comentarii de la detenție.

„Ei știu că nu am făcut nimic rău”, a declarat el reporterilor în timp ce era adus pentru un nou interogatoriu de către procurorii de combatere a crimei organizate. „Acest dosar este complet gol. Bineînțeles că este nedrept, nu există justiție în România, din păcate.”