• Frații Tate, celebrii milionari vedete pe rețelele de socializare, au fost arestați preventiv de autoritățile române.
  • Ei sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.
  • Decizia nu este definitivă.

Andrew Tate va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile, potrivit autorităților române, după ce a fost arestat sub acuzația de trafic de persoane, viol și constituire a unui grup infracțional, potrivit The Independent.

Andrew, Tristan Tate și alte două persoane vor fi reținuțe timp de 30 de zile pe durata unei anchete, după ce judecătorii a prelungit perioada inițială de reținere de 24 de ore, potrivit DIICOT.

Decizia nu este definitivă, astfel că suspecții pot face apel.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Andrew și Tristan Tate, influenceri celebri, frați milionari stabiliți în România, au fost reținuți joi seară, după mai bine de 13 ore de percheziții.

Cei doi sunt acuzați de organizare de grup infracțional și viol. Împreună cu alți doi români, cei doi britanici au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sunt suspectați că ar fi exploatat mai multe tinere, prin intermediul unui studio de videochat amenajat în apropierea vilei lor din Pipera. Nouă luni a durat ca procurorii anti-mafia să pună cap la cap toate probele.

Totul a început în luna aprilie, atunci când polițiștii din Ilfov au primit o informație, prin Ambasada SUA la București, că o tânără din America de 21 de ani este sechestrată la această adresă. Anchetatorii spun că victimele erau recrutate prin metoda loverboy.

Andrew și Tristan Tate sunt cetățeni britanici, practicanți de kickboxing, care s-au mutat de câțiva ani în România. Milionarul Tristan Tate este cunoscut drept fost campion la kickboxing.

Înainte de a fi reținut, Tate a stârnit în mediul online o dispută cu Greta Thunberg, militantă pentru combaterea schimbărilor climatice. El a distribuit pe Twitter o fotografie în care se afla lângă un Bugatti, provocand-o astfel cu privire la emisiile masinilor de lux pe care acesta le deține, 33 la numar.

Reacția Gretei Thumber nu a întâziat să apară. Nu numai că l-a distrus pe Andrew Tate cu tweet-ul ei, care a depasit un milion și jumatate de vizualizări, dar a stârnit, din nou, reacția influencerului.

În trecut, din cauza comportamentului misogin, Tate a primit si interdictie pe social media.