• „În 400 de ani încă nu am găsit un vaccin”, scrie George Clooney ca atac la răspunsul lui Trump la protestele din SUA.
  • Clooney spune că este necesară o acțiune urgentă pentru combaterea rasismului.
  • Actorul a făcut apel la oameni să îl înlăture pe Donald Trump din funcţie la următoarele alegeri prezidenţiale.

Într-un eseu publicat în Daily Beast, George Clooney are o reacție dură la adresa protestelor din SUA după moartea lui Floyd. Actorul în vârstă de 59 de ani spune că pandemia Americii este rasismul, iar timp de 400 de ani nu a fost găsit împotriva acestui virus, scrie The Guardian.

„Nu ştim când se vor diminua aceste proteste. Ne rugăm şi sperăm că nimeni altcineva nu va fi ucis. Dar mai ştim şi că foarte puţine se vor schimba. Furia şi frustrarea pe care le vedem încă o dată pe străzile noastre reprezintă un memento al cât de puţin am crescut ca ţară de la păcatul nostru strămoşesc al sclaviei. Aceasta este pandemia noastră. Ne infectează pe toţi şi, după 400 de ani, nu am găsit încă un vaccin” scrie actorul.

În același eseu, George Clooney a făcut apel la oameni să îl înlăture pe Donald Trump din funcţie la următoarele alegeri prezidenţiale, programate în toamna acestui an.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Avem nevoie de politicieni care să reflecte imparţialitatea pentru toți cetățenii lor în mod egal. Nu de lideri care alimentează ura şi violenţa. Şi există un singur mod în ţara asta de a aduce o schimbare de durată: Votează”.