• Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, și-a hărțuit sexual colegele.
  • Asta arată raportul pe care procurorii l-au prezentat public.
  • Anchetatorii susțin că acesta nu doar că a creat un mediu toxic de muncă, dar Cuomo s-a și răzbunat pe femeile care s-au plâns public că sunt hărțuite.

O anchetă a procurorului general al New York-ului a constatat că guvernatorul statului Andrew Cuomo a hărțuit sexual mai multe femei, relatează CNN.

Ancheta a constatat că Cuomo s-a angajat în „atingeri nedorite și neconsensuale” și a făcut comentarii de natură sexuală „sugestive”. Acest comportament a creat un „mediu de lucru ostil pentru femei”.

Procurorul general al statului New York, Letitia James, a declarat că guvernatorul și personalul de rang înalt s-au răzbunat pe cel puțin o fostă angajată pentru că și-a dezvăluit povestea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„În mod specific, ancheta a constatat că guvernatorul Andrew Cuomo a hărțuit sexual actuali și foști angajați ai statului New York, angajându-se în atingeri nedorite și neconsensuale și făcând numeroase comentarii ofensatoare”, a declarat James.

Anchetatorii au vorbit cu 179 de persoane în timpul investigației, inclusiv cu reclamanți și cu actuali și foști membri ai camerei executive, a declarat James. Ea a spus că investigația a avut ca rezultat o „imagine profund tulburătoare, dar clară” a ceea ce ea a numit un „climat de frică” în care Cuomo a hărțuit sexual mai multe femei, multe dintre ele tinere.