Hunter Biden a fost găsit vinovat pentru toate cele trei acuzații federale de infracțiune

Un juriu federal l-a găsit vinovat pe Hunter Biden de toate cele trei acuzații federale de infracțiune cu care s-a confruntat, concluzionând că a încălcat legile menite să împiedice dependenții de droguri să dețină arme de foc, scrie CNN.

Instanța s-a suspendat pentru o zi, după ce juriul l-a găsit pe Hunter Biden vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare. Juriul a deliberat timp de puțin mai puțin de trei ore.

Prima doamnă Jill Biden a sosit la tribunal la scurt timp după ce a fost citit verdictul. Hunter Biden ar putea fi condamnat la 25 de ani de închisoare și la o amendă de până la 750.000 de dolari în momentul pronunțării sentinței, deși este posibil să primească o pedeapsă mult mai mică decât pedeapsa maximă, întrucât este la prima abatere.

Condamnarea reprezintă prima dată când un membru al familiei apropiate a unui președinte a fost găsit vinovat de o infractiune în timpul mandatului tatălui lor, deși infractiunile sale preced mandatul lui Joe Biden ca președinte.

Hunter Biden s-ar putea confrunta cu până la 25 de ani de închisoare și o amendă de până la 750.000 de dolari la condamnare, deși probabil că va primi mult mai puțin decât maximul ca infractor pentru prima dată.

Citește și

Exit mobile version