• În Glasgow a avut loc un incident armat.
  • După primele informații, trei persoane au fost înjunghiate mortal la intrarea unui hotel din centrul orașului Glasgow.
  • Mai multe mașini de poliție și agenți înarmați au ajuns în centrul orașului scoțian.

În Glasgow, în centrul Scoției, un bărbat ar fi înjunghiat mai multe persoane. BBC notează că, ulterior, suspectul ar fi fost împușcat mortal de poliție.

Poliția scoțiană a confirmat că un agent a fost înjunghiat. Mai mulți polițiști înarmați au ajuns la fața locului pentru cercetări. Centrul orașului a fost blocat.

Poliția scoțiană susține că situația se află sub control și că nu există niciun pericol pentru cetățeni.

Craig Milroy, care a văzut incidentul de la fereastra unei clădiri de birouri din apropiere, e unul din martori și a văzut că patru persoane au fost luate de ambulanță. Uite ce mărturisește: „Am văzut un bărbat întins pe jos, de origine africană, fără pantofi. El era pe asfalt și cineva îl susținea. Nu știu dacă era o rană de la glonț, dacă a fost înjunghiere sau ce a fost“.

El a mai spus că bărbatul a fost unul dintre cei patru luați de medici și crede că a fost vorba despre una din victimele atacului: „După aceea am văzut agitație, ambulanțe și polițiști înarmați care alergau spre hotel“.