• Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional.
  • Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie.
  • După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.
  • Luni, Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pe 30 de zile a bărbatului.

UPDATE 20:30

Individul care a trântit duminică un copil de 13 ani de pământ, în municipiul Hunedoara, a fost arestat, luni seara, pe 30 de zile.

Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pe 30 de zile a bărbatului. Atât copilul, cât și agresorul, au fost audiați de polițiști.

UPDATE 10:30

Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeţ din municipiul Hunedoara, duminică după-amiază, a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat dr. Lucian Miron, directorul medical al SJU Deva.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie. Ulterior, adultul și-a lovit și propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Hunedoara. Copilul și tatăl său au fost audiați de polițiști, iar bărbatul a fost retinut.

Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112. Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul l-a lovit și pe fiul său.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.