• Un influencer TikTok a fost împușcată mortal la câteva momente după ce a primit un apel telefonic care îi spunea să iasă afară.
  • Karla Pardini, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă în apropierea locuinței sale din statul mexican Sinaloa, după ce ar fi primit un apel târziu în noapte.
  • Mama lui Karla a declarat că victima a primit un apel telefonic în jurul orei 22.30 pe 20 septembrie și a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors.

Un influencer TikTok a fost împușcată mortal la câteva momente după ce a primit un apel telefonic care îi spunea să iasă afară. Karla Pardini, în vârstă de 21 de ani, a fost ucisă în apropierea locuinței sale din statul mexican Sinaloa, după ce ar fi primit un apel târziu în noapte.

Mama lui Karla a declarat că victima a primit un apel telefonic în jurul orei 22.30 pe 20 septembrie și a plecat de acasă, dar nu s-a mai întors. Înainte de moartea sa, influencerul avea aproximativ 90.000 de urmăritori pe TikTok și împărtășea în mod regulat conținut despre modă și rutine de dans.

Potrivit Procuraturii Generale a statului Sinaloa, victima a fost prinsă într-o ambuscadă și împușcată de mai multe ori în apropierea casei sale din Culiacán, în statul mexican Sinaloa. Corpul ei ciuruit de gloanțe a fost găsit între străzile Catedrático și Ignacio López Rayón.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Procurorul din Sinaloa, Sara Bruna Quiñonez, a declarat: Potrivit informațiilor furnizate de mama ei, aceasta a primit un apel, a ieșit afară și atunci a avut loc atacul.”

Quiñonez a confirmat că acest caz este investigat ca fiind o crimă feminină. Martorii au declarat autorităților că mai mulți indivizi înarmați au fost văzuți cutreierând zona înainte ca Karla să fie împușcată mortal.

Quiñonez a declarat: Am înregistrat cazul ca fiind o crimă feminină, deoarece tânăra era expusă și se afla într-o stare de neajutorare în momentul atacului. Desfășurăm ancheta în cel mai mare secret pentru a nu alerta posibilul suspect”.

Deocamdată nu s-a făcut nici o arestare, ancheta continuând. Până în prezent, în acest an, Karla este cea de-a 14-a femeie ucisă în statul Sinaloa, potrivit guvernului regional. În ultimul său videoclip, postat pe TikTok în ziua morții sale violente, tânăra influencer a spus: Când îmi spun că nu mă plac. Pe scurt, sper să mă placă mai puțin”.

Videoclipul a fost vizualizat de 1,5 milioane de ori și a primit aproape 1.500 de comentarii. Un urmăritor de pe TikTok a comentat: La doar 21 de ani, avea toată viața înainte. Fie ca ea să se odihnească în pace”.

Atât de frumoasă și cu o viață înainte de trăit… Nu-mi vine să cred cât de răi sunt oamenii în această lume, să se odihnească în pace”, a scris un altul.

Altcineva a comentat: Avea 21 de ani, era atât de tânără. Bunica mea avea 91 de ani, amândouă în camera de priveghi în aceeași zi”, a spus altcineva.

Poate că s-a încurcat cu vreun tip periculos”, a comentat altcineva. Un alt utilizator TikTok a scris: Chiar nu știu, dar videoclipul arată că a provocat pe cineva și nu știu dacă asta a fost consecința.”