• Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare.
  • Miliardarul a fost arestat, vineri, pe Aeroportul internațional Henri Coandă.
  • Afaceristul a fost dat în urmărire, după ce poliţiştii nu l-au găsit acasă.

Ioan Niculae, patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu, a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că „a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Decizia magistraţilor este definitivă.

Vineri, miliardarul a revenit în țară, din Italia, cu o cursă low cost, și a fost arestat de polițiști pe Aeroportul Otopeni.

S-a recuperat în Italia, după ce a fost bolnav de coronavirus

Joi, patronul Astrei Giurgiu a fost dat în urmărire de autoritățile române, după ce nu a fost găsit la domiciliu său din Zimnicea, judeţul Teleorman.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Ioan Niculae, patronul firmei Interagro și al echipei de fotbal Astra Giurgiu, va fi băgat în carantină, vreme de două săptămâni. Acesta s-a recuperat în Italia, după ce a fost bolnav de Covid-19. În 2015, omul de afaceri a mai fost condamnat la 2 ani și jumătate de pușcărie în dosarul „Mita la PSD”, însă a fost eliberat condiționat după ce a executat numai 10 luni de închisoare.