IPS Teodosie, amendat de două ori într-o zi pentru încalcarea măsurilor de carantină

IPS Teodosie Mediafaxfoto
  • IPS Teodosie a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce ar fi oficiat o slujbă, deşi era obligat să stea în carantină.
  • Tot în aceeași zi, IPS Teodosie a primit a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deşi era obligat să stea în carantină.
  • A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informează Poliţia Constanţa.

IPS Teodosie a fost amendat cu 1.000 de lei, după ce ar fi oficiat o slujbă, deşi era obligat să stea în carantină. Tot în aceeași zi, IPS Teodosie a primit a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deşi era obligat să stea în carantină.

Poliţişti din Secţia 3 Constanţa au identificat, într-o biserică din oraşul Constanţa, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informează Poliţia Constanţa.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deşi era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.

Luni, în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Constanţa au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanţa, deşi pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs.

A fost amendat cu 1.000 de lei.

Mai devreme, aceiaşi poliţişti au identificat, într-o biserică din oraşul Constanţa, un bărbat de 66 de ani care nu a respectat prevederile legale în ceea ce priveşte măsurile de carantină. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, informa Poliţia Constanţa. Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre IPS Teodosie, care ar fi oficiat o slujbă, deşi era obligat să stea în carantină, pentru că a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID.