• Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar ce l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.
  • Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea trebuie să dea explicații referitor la un dosar penal.
  • Aceștia mai sunt curioşi şi asupra faptului că tânăra şi-a permis, pe lângă locuință şi mai multe bunuri de lux.

Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar ce l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea.

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea trebuie să dea explicații referitor la un dosar penal.

Problemele parcă se țin lanț de Irina Tănase. După despărțirea fulgerătoare de fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, Irina a primit o altă veste.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Vineri dimineață, Irina Tănase a fost citată prin intermediul unui apel telefonic că trebuie să se prezinte la sediul DNA. Aceasta a venit însoțită de un avocat. Motivul pentru care Irina a fost chemată de către procurori este unul ce are legătura cu viața privată a acesteia. Mai exact, procurorii sunt curioși de unde a avut aceasta bani să achiziționeze o locuință pe care a cumpărat-o cu ceva timp în urmă, în condițiile în care aceasta nu a lucrat, potrivit Bună Ziua Iași.

Aceștia mai sunt curioşi şi asupra faptului că tânăra şi-a permis, pe lângă locuință şi mai multe bunuri de lux.

Cum a devenit cunoscută Irina Tănase

Irina are 29 de ani și a intrat în atenția presei odată cu asumarea relației cu fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Tânăra este originară din București și provine dintr-o familie modestă, tatăl ei lucrând ca electrian, iar mama acesteia ca asistentă medicală.

Despărțirea de fostul logodnic, Liviu Dragnea a venit ca un fulger, atât pentru ea, cât și pentru întreaga presă. Motivul despărțirii de acesta este infidelitatea Irinei cu un fost iubit.