Jaf armat la un magazin Apple din Amsterdam. Poliția olandeză a anunțat că situația este „o luare de ostatici”

Sursă: Mediafax Foto
  • Un jaf armat, cu luare de ostatici, a avut loc marți după-amiază, în Amsterdam, la un magazin Apple.
  • Poliția olandeză a declarat că în magazin se afla cineva cu o armă de foc.
  • Imaginile de pe rețelele de socializare arată un bărbat înarmat care ține un alt bărbat neînarmat sub amenințarea armei.

Un jaf armat al unui magazin de pe Leidseplein, Amsterdam, a dus la o luare de ostatici. Jaful a avut loc, marți după-amiază, la unul dintre magazinele Apple Store.

Potrivit poliției, în magazin se afla cineva cu o armă de foc, iar unități de poliție specializate sunt pe Leidseplein pentru a ține situația sub control. Jaful a fost semnalat în jurul orei 17.40.

Există o persoană cu o armă de foc în magazin… forțele de poliție sunt acolo cu multe unități și unități specializate la fața locului pentru a ține situația sub control„, a scris pe Twitter poliția din Amsterdam.

Ulterior, ei au confirmat că situația este o luare de ostatici, fără a preciza câți ostatici sunt. Poliția a evacuat piața și a cerut vecinilor să rămână înăuntru și să nu iasă afară pentru a privi, informează Reuters.

Imaginile de pe rețelele de socializare arată un bărbat înarmat care ține un alt bărbat neînarmat sub amenințarea armei. AT5 relatează că mai mulți martori au auzit împușcături în Apple Store.

Magazinul Apple este situat la un capăt al luxosului Leidseplein, o piață situată în partea de sud a centrului orașului Amsterdam.