• Un jaf a avut loc în orașul brazilian Criciuma
  • 30 de bărbați înarmați au atacat o filială bancară
  • Niciun jefuitor nu a fost încă reținut

Jaf cum ai văzut, poate, numai în Casa de Papel, noaptea trecută, într-un oraș din Brazilia. O mică armată a atacat o bancă din orașul Criciuma. Este vorba despre 30 de bărbați mascați, înarmați ca un comando.

Primarul și-a dat seama că orașul său este, practic, o zonă de război. Așa că le-a spus localnicilor să nu cumva să iasă din case.

Clesio Salvaro, primarul orașului Criciuma: „E un asalt de proporții mari, iar bandiții sunt foarte bine pregătiți. Rămâneți în casă, nu ieșiți din casă. Aveți multă grijă și protejați-vă acasă!”

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Cu toată pregătirea lor, poliția le-a pus bețe-n roate, așa că bandiții au pierdut sute de mii de dolari pe străzile orașului. Prilej perfect pentru locuitori să își umple buzunarele.

Doar patru dintre locuitori au reușit să strângă, echivalentul a 154.000 de dolari. Însă nu s-au bucurat prea mult, Poliția i-a reținut. Un agent de securitate si un ofițer de poliție militară au fost răniți în schimbul de focuri.

Un plan gândit până la ultimul detaliu. Hoții au dat foc unui tunel ca să împiedice poliția să ajungă la ei. Și au folosit trecătorii drept scuturi. Cu teama în suflet, oamenii nici n-au mai vrut să meargă la serviciu a doua zi.

Clesio Salvaro, primarul orașului Criciuma: „Poliția își face bine treaba. Acum primarul orașului vă cere tuturor să vă întoarceți la locul de muncă. O să lăsăm poliția să facă anchetele polițienești.”