Janice Smalls Combs, mama lui Sean „Diddy” Combs, rapperul acuzat de trafic și abuz sexual își apără fiul: „Fiul meu merită să-și dovedeasă nevionăvăția”

Janice Smalls Combs, mama lui Sean „Diddy” Combs, a publicat o declarație în apărarea fiului său, scrie Music-News.

În timp ce rapperul se confruntă cu acuzații de trafic sexual și abuz sexual, mama sa a spus în declarația împărtășită cu mai multe agenții de presă: „Vin astăzi în fața dumneavoastră ca o mamă devastată și profund întristată de acuzațiile aduse fiului meu, Sean Combs.

„Este sfâșietor să-mi văd fiul judecat nu pentru adevăr, ci pentru o poveste creată din minciuni”, continuă comunicatul lung, împărtășit de avocatul ei, Natlie G Figgers.

„Să fiu martor la ceea ce pare a fi un linșaj public al fiului meu înainte ca acesta să aibă ocazia de a-și dovedi nevinovăția este o durere prea insuportabilă pentru a o exprima în cuvinte. Ca orice ființă umană, fiul meu merită să aibă această zi în instanță, pentru a-și spune în sfârșit punctul de vedere și pentru a-și dovedi nevinovăția.” Janice a continuat să explice că fiul ei a făcut greșeli în trecut și nu a fost pe deplin sincer cu privire la anumite lucruri. Aceasta se referea la imaginile din 2016 publicate de CNN în luna mai, în care Combs părea să o agreseze violent pe prietena sa de atunci, Cassie, într-un hotel din Los Angeles.

Declarația lui Janice a susținut: „Faptul că nu a fost complet sincer în legătură cu un aspect nu înseamnă că fiul meu este vinovat de acuzațiile respingătoare și de acuzațiile grave formulate împotriva sa”.
Luna trecută, Combs a fost arestat sub acuzația de trafic sexual, conspirație de șantaj și transport pentru a se angaja în prostituție.

Combs a pledat nevinovat la aceste acuzații. I s-a refuzat cauțiunea de două ori și a fost arestat preventiv la Metropolitan Detention Centre din Brooklyn până la proces.

Exit mobile version