• Avocații actriței Amber Head au descris în fața instanței infernul trăit de actriță din cauza fostului ei soț Johnny Depp.
  • În acest timp, un prieten vechi de-a lui Johnny a depus o mărturie emoționantă, care l-a copleșit până la lacrimi.
  • Depp și Amber s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary” în 2009, s-au căsătorit în 2015 și au fost implicați într-o despărțire controversată timp de luni de zile, cu acuzații de comportament nepotrivit aduse de ambele părți.

Scandalul dintre Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard, a ajuns la urechile tuturor. Iar la începutul acestei săptămâni, a debutat cel mai recent capitol al bătăliei juridice a celor doi. La proces este așteptat ca martor și Elon Musk, fostul iubit al actriței.

Avocații actriței au descris în fața instanței infernul trăit de actriță din cauza fostului ei soț. După spusele avocaților, acesta a fost transformat în monstru din cauza consumului de droguri și alcool.

În acest timp, un prieten vechi de-a lui Johnny a depus o mărturie emoționantă, care l-a copleșit până la lacrimi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Nu sunt supărat pe nimeni. Vreau ce e mai bun pentru ea, trebuie să își asume responsabilitatea și să meargă mai departe. Iar în ceea ce îl privește pe Johnny… Familia lui a fost complet distrusă de toate aceste lucruri și nu este corect. Nu este corect ce a făcut ea și tot ce s-a întâmplat. Atâția oameni au de suferit din cauza asta. Este nebunesc”, a spus Isaac Baruch, prietenul lui Johnny Depp.

Celebrul actor a deschis un proces de calomnie împotriva fostei sale soții la un tribunal din SUA, avocații lui Depp acuzând-o pe Heard că a inventat acuzații de violență domestică împotriva lui pentru a-și promova propria carieră.

Avocații lui Heard, între timp, au susținut că acuzațiile ei sunt adevărate, că ea avea dreptul să-și exprime opiniile, „iar tot ce a vrut domnul Depp să facă a fost să o umilească pe Amber, să o bântuie, să îi distrugă cariera”, relatează The Guardian.

Depp și Amber s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „The Rum Diary” în 2009, s-au căsătorit în 2015 și au fost implicați într-o despărțire controversată timp de luni de zile, cu acuzații de comportament nepotrivit aduse de ambele părți.

În 2016, Heard a susținut că Depp i-a provocat vânătăi pe față după ce a aruncat cu un telefon spre ea în casa lor din Los Angeles. Depp a negat acuzația și nu a fost acuzat de nicio infracțiune.