• O judecătoare a fost suspendată din funcție după ce s-a prezentat la o audiere la Zoom în lenjerie intimă, în timp ce fuma o țigară.
  • Comisia de disciplină judiciară din Norte de Santander, Columbia, a decis că aceasta a încălcat mai multe regulamente administrative.
  • Judecătoarea în vârstă de 34 de ani, care are un cont de Instagram plin de poze cu ea semi-dezbrăcată, a devenit în curând virală pentru comportamentul ei neobișnuit – declanșând o anchetă.

O judecătoare a fost suspendată din funcție după ce s-a prezentat la o audiere la Zoom în lenjerie intimă, în timp ce fuma o țigară. Judecătoarea Vivian Polania supraveghea o cauză gravă – un presupus atentat cu mașină capcană care viza o brigadă a armatei – când s-a prezentat la Zoom îmbrăcată în ceea ce părea a fi lenjerie intimă.

Comisia de disciplină judiciară din Norte de Santander, Columbia, a decis că aceasta a încălcat mai multe regulamente administrative. Judecătoarea în vârstă de 34 de ani, care are un cont de Instagram plin de poze cu ea semi-dezbrăcată, a devenit în curând virală pentru comportamentul ei neobișnuit – declanșând o anchetă.

În hotărârea de 16 pagini a comisiei disciplinare se arată următoarele: O astfel de situație nu este în concordanță cu grija, respectul și circumspecția cu care un judecător al republicii trebuie să administreze justiția, denotând o lipsă clară de respect din partea funcționarului.”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

A fost aproximativ o oră în care Polania nu a putut fi văzută, pentru că avea camera închisă. Când a pornit-o, însă, a arătat-o întinsă în pat în ceea ce a fost descris ca fiind o stare deplorabilă” și părând dezordonată cu ochii somnoroși” în timp ce fuma o țigară.

De asemenea, în document se susținea că ea a avut dificultăți de vorbire, a relatat Daily Star. Un avocat prezent la audiere a informat-o apoi pe Polania că avea camera pornită, ceea ce a determinat-o să o închidă din nou în grabă.

Polania a fost trimisă în concediu fără plată de acum până în februarie, după ce comisia de disciplină a constatat că nu este aptă să își îndeplinească atribuțiile, susținând că nu a respectat părțile la audiere și nu a respectat codul vestimentar al judecătorilor. Polania, care era cunoscută pentru instantaneele ei rasiste cu mult înainte de scandal, a vorbit despre audiția devenită celebră pentru a nega faptul că era pe jumătate dezbrăcată.


Ea a adăugat că a fost nevoită să se întindă în timpul audierii pentru că a avut un atac de anxietate și a suferit o tensiune arterială scăzută. Vorbind la Blu Radio, Polania a susținut că a fost suprasolicitată, ceea ce a cauzat o deteriorare a sănătății sale mintale.

De asemenea, ea i-a acuzat pe ceilalți judecători din Cucuta că au intimidat-o după ce au amenințat-o cu măsuri disciplinare pe baza modului în care se îmbrăca. Cu toate acestea, nu este prima dată când Polania se confruntă cu repercusiuni pentru ținutele sale picante.

În trecut, ea a fost numită „judecătoarea versatilă” după ce a postat fotografii sexy pe Instagram și a susținut că înfățișarea ei i-a adus oferte promoționale și reduceri de la companii de îmbrăcăminte de designer, ceea ce a determinat o anchetă anterioară privind comportamentul ei. Polania a spus despre succesul ei online: O persoană nu face fotografii de dragul de a le face sau pentru ca oamenii să apese butonul like”. Când ai un număr mare de urmăritori, companiile și designerii încep să te caute pentru a-ți oferi reduceri sau promoții”.

Cu toate acestea, la aflarea veștii despre conținutul picant, Consiliul de Disciplină al Secției Consiliului Superior al Judecătoriei a investigat comportamentul lui Polania. Un act de audiere a declarat: Conform conținutului știrii, sala consideră că în primă instanță lucrătorului judiciar i s-ar putea aplica interdicțiile prevăzute la art. 154-6.”

Fotografiile au adus-o, de asemenea, la capătul unor amenințări cu moartea din partea unor membri ai unei bande – dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, judecătoarea a continuat să posteze conținut obraznic pentru miile ei de urmăritori de pe Instagram. Ea a spus despre investigație: Nu am avut nici un motiv să mă gândesc: Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte un costum de baie, pentru că, mai degrabă, contravine demnității administrării justiției.”