• O judecătoare a fost suspendată din funcție după ce s-a prezentat la o audiere la Zoom în lenjerie intimă, în timp ce fuma o țigară.
  • Comisia de disciplină judiciară din Norte de Santander, Columbia, a decis că aceasta a încălcat mai multe regulamente administrative.
  • Judecătoarea în vârstă de 34 de ani, care are un cont de Instagram plin de poze cu ea semi-dezbrăcată, a devenit în curând virală pentru comportamentul ei neobișnuit – declanșând o anchetă.

O judecătoare a fost suspendată din funcție după ce s-a prezentat la o audiere la Zoom în lenjerie intimă, în timp ce fuma o țigară. Judecătoarea Vivian Polania supraveghea o cauză gravă – un presupus atentat cu mașină capcană care viza o brigadă a armatei – când s-a prezentat la Zoom îmbrăcată în ceea ce părea a fi lenjerie intimă.

Comisia de disciplină judiciară din Norte de Santander, Columbia, a decis că aceasta a încălcat mai multe regulamente administrative. Judecătoarea în vârstă de 34 de ani, care are un cont de Instagram plin de poze cu ea semi-dezbrăcată, a devenit în curând virală pentru comportamentul ei neobișnuit – declanșând o anchetă.

În hotărârea de 16 pagini a comisiei disciplinare se arată următoarele: O astfel de situație nu este în concordanță cu grija, respectul și circumspecția cu care un judecător al republicii trebuie să administreze justiția, denotând o lipsă clară de respect din partea funcționarului.”

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

A fost aproximativ o oră în care Polania nu a putut fi văzută, pentru că avea camera închisă. Când a pornit-o, însă, a arătat-o întinsă în pat în ceea ce a fost descris ca fiind o stare deplorabilă” și părând dezordonată cu ochii somnoroși” în timp ce fuma o țigară.

De asemenea, în document se susținea că ea a avut dificultăți de vorbire, a relatat Daily Star. Un avocat prezent la audiere a informat-o apoi pe Polania că avea camera pornită, ceea ce a determinat-o să o închidă din nou în grabă.

Polania a fost trimisă în concediu fără plată de acum până în februarie, după ce comisia de disciplină a constatat că nu este aptă să își îndeplinească atribuțiile, susținând că nu a respectat părțile la audiere și nu a respectat codul vestimentar al judecătorilor. Polania, care era cunoscută pentru instantaneele ei rasiste cu mult înainte de scandal, a vorbit despre audiția devenită celebră pentru a nega faptul că era pe jumătate dezbrăcată.


Ea a adăugat că a fost nevoită să se întindă în timpul audierii pentru că a avut un atac de anxietate și a suferit o tensiune arterială scăzută. Vorbind la Blu Radio, Polania a susținut că a fost suprasolicitată, ceea ce a cauzat o deteriorare a sănătății sale mintale.

De asemenea, ea i-a acuzat pe ceilalți judecători din Cucuta că au intimidat-o după ce au amenințat-o cu măsuri disciplinare pe baza modului în care se îmbrăca. Cu toate acestea, nu este prima dată când Polania se confruntă cu repercusiuni pentru ținutele sale picante.

În trecut, ea a fost numită „judecătoarea versatilă” după ce a postat fotografii sexy pe Instagram și a susținut că înfățișarea ei i-a adus oferte promoționale și reduceri de la companii de îmbrăcăminte de designer, ceea ce a determinat o anchetă anterioară privind comportamentul ei. Polania a spus despre succesul ei online: O persoană nu face fotografii de dragul de a le face sau pentru ca oamenii să apese butonul like”. Când ai un număr mare de urmăritori, companiile și designerii încep să te caute pentru a-ți oferi reduceri sau promoții”.

Cu toate acestea, la aflarea veștii despre conținutul picant, Consiliul de Disciplină al Secției Consiliului Superior al Judecătoriei a investigat comportamentul lui Polania. Un act de audiere a declarat: Conform conținutului știrii, sala consideră că în primă instanță lucrătorului judiciar i s-ar putea aplica interdicțiile prevăzute la art. 154-6.”

Fotografiile au adus-o, de asemenea, la capătul unor amenințări cu moartea din partea unor membri ai unei bande – dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, judecătoarea a continuat să posteze conținut obraznic pentru miile ei de urmăritori de pe Instagram. Ea a spus despre investigație: Nu am avut nici un motiv să mă gândesc: Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte un costum de baie, pentru că, mai degrabă, contravine demnității administrării justiției.”