• Judecătorii din Italia l-au scăpat pe Dragoș Săvulescu de închisoare
  • Fostul acționar de la Dinamo joacă în filme de la Hollywood
  • Săvulescu a fost condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare
  • Săvulescu a fost condamnat într-un dosar cu 112 mil. euro prejudiciu

Actorul român care a apărut într-un film cu Kevin Costner scapă de condamnarea definitivă dată de judecătorii români. Dragoş Săvulescu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni cu executare într-un dosar de corupţie.

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Radu Mazăre, în prezent, la Rahova. Acum, Săvulescu, în vârstă de 47 de ani, este în Italia. Judecătorii l-au scăpat de condamnare. Tu, în România, îl poţi vedea într-un film pe Netflix. „Love by design”, unde joacă alături de Jane Seymour, pe care o ştii din Dr. Quinn.

Săvulescu este căsătorit cu fosta miss Univers Albania.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Curtea de Apel Napoli respins executarea mandatului, a recunoscut sentinţa emisă de instanţa română, a dispus executarea pedepsei în Italia si suspendarea executării.

Nu-mi ascund dezamăgirea faţă de un astfel de verdict. În general, sunt foarte rezervat să comentez dosare şi soluţii pronunţate in instanţe. Din motive pe care nu trebuie să le dezvolt. Dar Italia este ceva mai departe. Mă îndoiesc că o declaraţie de-a mea ar putea să fie interpretată ca o presiune asupra justiţiei italiene.

Dar poate aude ministrul Justiţiei. Suntem extrem de dezamăgiţi de o astfel de dezlegare”, a spus Cătălin Predoiu, ministrul Justiției.