• Spacey a pledat nevinovat în fața tribunalului Southwark Crown Court din Londra.
  • El a pledat deja nevinovat la acuzațiile că a agresat sexual trei bărbați între 2004 și 2015.
  • El a fost eliberat anterior pe cauțiune.

Actorul american Kevin Spacey a pledat nevinovat vineri, la un tribunal din Londra, pentru alte şapte acuzaţii de infracţiuni sexuale, negând o serie de presupuse agresiuni sexuale comise împotriva unui bărbat între anii 2001 şi 2004, relatează mass media internațională.

Spacey, în vârstă de 63 de ani, a compărut prin videoconferinţă la tribunalul Southwark după ce a fost vizat de o acuzaţie de forţare a unei persoane să întreţină relaţii sexuale fără consimţământ, trei acuzaţii de atentat la pudoare şi acuzaţii de agresiune sexuală.

În timpul scurtei audieri, actorul – purtând un sacou închis la culoare, cămaşă albă şi cravată roz – a vorbit doar pentru a-şi confirma numele, Kevin Spacey Fowler, şi pentru a pleda nevinovat la cele şapte acuzaţii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Judecătorul Mark Wall a fost de acord să alăture cele şapte acuzaţii unui număr de cinci capete de acuzare precedente, care includ patru acuzaţii de agresiune sexuală şi una de forţare a unei persoane să întreţină relaţii sexuale fără consimţământ. Spacey a pledat nevinovat pentru acele cinci acuzaţii în luna iulie a anului trecut.