Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pe numele Vioricăi Ancuţa Cârcu, lider al partidului AUR care este acuzată de proxenetism.

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare, vineri seară, un mandat de arestare preventivă emis pe numele unei femei de 38 de ani, acuzată de proxenetism. În această seară, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrişoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunii de proxenetism”, transmite IPJ Bistriţa -Năsăud.

Femeia se află în custodia poliţiştilor şi va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, mai transmit poliţiştii.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Viorica Ancuţa Cârcu a anunţat pe pagina sa de Facebook, ca a aflat că urmează să fie arestată, dar că va contesta decizia.

Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept “românia” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă. În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris femeia pe Facebook.

Potrivit presei locale, Cârcu ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în clubul moştenit de la fratele ei.

Ancuţa Cârcu, actualmente lider AUR, a fost membru al PRM şi a candidat pentru Camera Deputaţilor din partea acestui partid. În trecut, ea l-a acuzat pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor că a vrut să o violeze.