• Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, luni, la ora 13.00.
  • Fostul şef al PSD ar avea o programare la medic, la aceeaşi oră, spune Codrin Ştefănescu.
  • Circa 20 de susținători l-au așteptat pe Dragnea la intrarea în sediul DNA.

UPDATE ora 13:15: Liviu Dragnea a fost chemat pentru a-i fi comunicată menținerea sechestrului asigurător în dosarul Tel Drum: „Am venit să-mi înmâneze prelungirea sechestrului”. În fața sediului DNA sunt susținători ai fostului lider PSD, dar și contestatari. Aceștia din urmă scandează „Pușcăriașule!”. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a despărți cele două grupuri.

Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, luni, la ora 13.00. Fostul şef al PSD ar avea o programare la medic, la aceeaşi oră, spune Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook. Circa 20 de susținători l-au așteptat pe Dragnea la intrarea în sediul DNA.

Liviu Dragnea a fost chemat la DNA, luni, la ora 13.00. Colegul său de partid şi prieten apropiat, Codrin Ştefănescu, spune că `autorităţile fac un abuz, dovadă a unor spaime imense”.

„Vreau sā fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuā! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fārā el! Dar sistemul ăsta ticālos şi rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense”, a anun’at Codrin Ştefănescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Fostul lider al PSD a fost așteptat la intrarea în DNA de circa 20 de susținători, o femeie aruncând cu ouă și iaurt în doi protestatari „rezist”.

Susținătorii lui Dragnea aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.