• Magistrații au decis, acum 10 zile, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă.
  • Liviu Dragnea a stat închis 2 ani și 2 luni.
  • Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Liviu Dragneaa fost citat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru a se prezența luni la sediul parchetului, scrie, duminică, pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

„Vreau sā fac un anunț! Hārțuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de socializare.

Ștefănescu scrie că citarea lui Dragnea la DNA denotă faptuș că „sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”, a adăugat sursa citată, referitor la fostul lider al PSD.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, în 15 iulie, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă.

Dragnea a stat închis 2 ani și 2 luni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.